Raideammattilaisten Luottamusmiespalkinnon sai Rami Naulo

Raideammattilaisten vuoden 2021 Luottamusmiespalkinto on myönnetty Rami Naulolle. Paljon onnea!

Raideammattilaisten rahasto myöntää vuosittain noin 1 000 euron suuruisen Luottamusmiespalkinnon alalla ansioituneelle luottamusmiehelle.

Kuvassa Raideammattilaisten Luottamusmiespalkinnon vuoden 2021 saaja Rami Naulo (oik.) seurassaan Raideammattilaiset JHL ry:n puheenjohtaja Teppo Järnstedt (kesk.) ja Raideammattilaiset JHL ry:n valtuuston puheenjohtaja Jyrki Fahström (vas.).

Ylöjärveläinen Rami Naulo työskentelee Tampereen rautatielogistiikan vaihtotyönjohtajana. Naulo toimii Läntisen-alueen pääluottamusmiehenä sekä Logistiikka divisioonan varapääluottamusmiehenä.

Luottamushenkilön työssä Naulon mielestä on tärkeintä jäsenkentän äänen esiin tuominen ja toisten auttaminen.

– Siinä pystyy sopimaan ja sovittelemaan yhdessä työnantajan ja työntekijöiden välillä. Lisäksi pystyy olemaan tukena työntekijöille vaikeissakin asioissa ja olemaan heille luottamuksen arvoinen, sanoo Naulo.

– Vuoden luottamushenkilöpalkinnolla on itselle iso merkitys. Se antaa voimaa ja energiaa taas tuleviin koitoksiin. Välillä tuntuu, että olisi vaan parempi heittää hanskat nurkkaan, kun mikään asia ei mene maaliin ja miettiä jotain muuta. Mutta tämä palkinto potkii eteenpäin ja antaa uskoa siihen, että varmasti on välillä jotain oikeinkin tehty.