Parhaat onnittelut merkkipäivien viettäjille – Kansan Sivistysrahaston adressilla tai kirjekukalla. Merkkipäiväkeräykseen osallistumalla tuet opiskelua, sivistys-ja kulttuurityötä.

Voit muistaa merkkipäivän viettäjiä KSR:n rahastoihin ohjatuissa keräyksissä oheisen valikon “Lahjoita” painikkeen kautta.

2024

Huhtikuu (1)
26.4.2024
75 vuotta, Esko Berg, Helsinki

Toiminnanjohtaja, eläkkeellä

Matkoilla

Merkkipäiväonnittelut muuhun KSR-rahastoon

Uudenmaan rahasto

Haluatko tähän listaan oman merkkipäiväsi tiedot?

Kansan Sivistysrahaston merkkipäiväluettelo palvelee lukuisia järjestöjä, yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä erityisesti järjestöelämässä ansioituneiden henkilöiden muistamisessa.

Voit ilmoittaa luetteloon oman merkkipäiväsi, mahdollisen vastaanoton sekä toiveen merkkipäiväkeräyksestä.

Ilmoitus merkkipäiväluettelossa on maksuton. Merkkipäivästään voi ilmoittaa milloin vain säätiön kotisivujulkaisuun. Ehtiäkseen sähköpostijakeluun, ilmoitus tulee tehdä ennen edellisen kuun puoltaväliä.

Tilaa merkkipäiväluettelo!

Kansan Sivistysrahaston julkaisema  merkkipäiväluettelo ilmestyy sähköisesti uutiskirjeen muodossa joka toinen kuukausi. Luetteloon merkittyjä ystäviä on helppo muistaa kirjekukin tai adressein –osoitetiedot ovat valmiina KSR:ssä.

Luettelossa julkaistaan niiden henkilöiden merkkipäivät, jotka ovat antaneet siihen kirjallisesti luvan.

Kuusi kertaa vuodessa lähetettävän merkkipäiväluettelon voit tilata suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Vastausviestillä voit kertoa, keitä haluat nimissäsi tai järjestönne nimissä kirjekukalla tai adressilla muistaa.

tammenlehvä