Paavo Lipponen 80 v

Paavo Lipponen Kuva: Mikko Huotari / Demokraatti.

Paavo Lipposen 80-vuotismerkkipäivävuoden juhlistamiseksi järjestetään gaalakonsertti, jonka tähtinä loistavat sopraanot Laura Juvonen, Jutta Holmberg, Hannakaisa Nyrönen, Johanna Isokoski ja Olga Heikkilä, mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto, tenori Taavi Oramo, baritonit Jussi Vänttinen ja Sampo Haapaniemi ja basso Visa Kohva sekä rahaston vuoden 2021 uudet laulajat basso Henri Uusitalo ja sopraano Marika Hölttä. Kaikki taiteilijat ovat Päivi ja Paavo Lipposen rahaston vuoden solisteja.

Konsertti järjestetään Musiikkitalolla Helsingissä lokakuun 30. päivä 2021. 

Konsertissa kuultavaa 55-henkistä Musiikkitalon juhlaorkesteria johtaa kapellimestarilahjakkuus Taavi Oramo.

Musiikillisessa kavalkadissa tuodaan laulun loistoa, syksyn kaihoa ja suuria tunteita pimenevään iltaan. Säveltäjäniminä mm. Mozart, Puccini, Wagner, Korngold, Ravel, Rossini, Merikanto.

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto on vuosien ajan tukenut nuoria laulajia ja järjestänyt konsertteja, oopperaesityksiä ja lastenoopperoita mm. Musiikkitalossa ja Ateneumissa. Rahasto järjestää vuosittain myös konsertit Temppeliaukion kirkossa uudenvuoden päivänä sekä kesäisin Espoon Urkuyö ja Aaria -festivaalilla.

Lisätietoja konsertista ja lipunmyynnistä löydät täältä. 

Paavo Lipponen täyttää 80 vuotta 23.4.2021.  Mahdolliset onnittelut voi ohjata KSR:n Päivi ja Paavo Lipposen rahastoon tilille FI85 1521 3000 0060 09, tiedonantoon: Paavo Lipponen.